CECA LOMI KUKOVIMA UZ VOJAŽA I NUĆIJA! Detalji proslave Ražnatovića, pevačica napravila žurku za pamćenje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 09:30

CECA LOMI KUKOVIMA UZ VOJAŽA I NUĆIJA! Detalji proslave Ražnatovića, pevačica napravila žurku za pamćenje!

Sve zvanice su se dobro zabavile.

Porodica Svetlane Cece Ražnatović noćas je imala veliki razlog za slavlje, a u pitanju je 18. rođendan sestričine najveće balkanske zvezde, Helene Ocokoljić.

Helena je punoletstvo proslavila u jednom prestižnom beogradskom restoranu, a tetka se potrudila da je obraduje, pa je na proslavi nekoliko svojih hitova otpevao Mihajlo Veruović Vojaž.

Ćerka Lidije Ocokoljić imala je veliki broj zvanica, tortu na čak četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sprata dekorisanu ružama, a Vojaž je bio specijalno iznenađenje za slavljenicu.

Sada već punoletna Helena blistala je u crnoj haljini, a dok su se trubači čuli, oko nje je bila porodica. Mali Željko Ražnatović pokazao je da već sad zna kako se veseli, dok ga je otac Veljko držao "na krkačama".

Ceca je pred sam početak slavlja istakla da je spremna za ludu žurku, ali i to da njena ćerka Anastasija nažalost neće prisustvovati ovom porodičnom događaju jer je u Španiji.

- Spremna sam za slavlje. Nije mi trebalo puno da se spremim u tome sam profesionalac. Helena je skromna, nije imala nikakvu posebnu želju za rođendan - rekla je na početku razgovora za "Blic" Ceca i dodala:

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Anastasija večeras nažalost neće biti sa nama. Čeka papire, to je razlog što je već dugo nema, jer ne može da izađe iz zemlje. I ja bih se opet vratila u Španiju. Super se slažem sa Nemanjinim roditeljima - istakla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.