CECA: Kuću na Kipru sam kupila na kredit! (Video)

Izvor: Poznati.info, 18.Sep.2012, 05:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA: Kuću na Kipru sam kupila na kredit! (Video)

U intervjuu Ognjenu Amidžiću pevačica izjavila da je luksuznu vilu pre sedam godina kupila od kredita koji mesečno otplaćuje

Svetlana Ceca Ražnatović izjavila je da je kuću, koju poseduje na Kipru, kupila na kredit i da ga još uvek otplaćuje. Naime, pevačica je na svom imanju na samoj obali mora ugostila voditelja Ognjena Amidžića i tom prilikom dala ekskluzivan intervju za “Pink” televiziju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << U razgovoru je ispričala kako je pronašla luksuznu vilu koju ima već sedam godina i u kojoj često boravi tokom toplih meseci.

Želela sam nešto egzotično, lepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je doneo fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kreditDa, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mesečno otplaćujem – rekla je Ceca.

Pogledajte ceo intervju sa Cecom na Kipru:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.