CECA KAO PRAVA TINEJDŽERKA! Osvanuo video snimak pevačice kako đuska na koncertu Nućija i Vojaža! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 14:31

CECA KAO PRAVA TINEJDŽERKA! Osvanuo video snimak pevačice kako đuska na koncertu Nućija i Vojaža! (VIDEO)

Utopila se u masu!

Dva najveća imena današnje trep scene, Mihajlo Veruović, fanovima poznatiji kao Vojaž i Igor Panić, poznatiji kao Nući, sinoć su održali svoj prvi solistički koncert u Beogradu i odziv je bio fenomenalan.

Publika je bila brojna, a energija nemerljiva. Svemu tome nisu mogli, a da se ne priključe i brojne estradne zvezde srpske javne scene među kojima je bila i čuvena pevačica Svetlana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ceca Ražnatović.

Ceca se ludo provodila prošle noći na koncertu Nućija i Vojaža, a snimak koji to dokazuje isplivao je na društvenoj mreži TikTok.

Ražnatovićeva je na koncert došla sa sestričinom, a sve vreme je i sama uhvaćena kako đuska sa tinejdžerima i dosta mlađom decom koja su došla u pratnji roditelja.

Zvezda ni u jednom trenutku nije tražila VIP tretman niti posebno mesto, već je, naprotiv, sve vreme bila na nogama i veselila se uz pesme koje su se orile salom.

Ceca je stajala za barskim stolom do bine, a ponašala se potpuno opušteno i komforno u toku celog koncerta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.