CECA IZNAJMILA PLAŽU I BROD U BUDVI - Pevačica sa Anastasijom ZAPALILA Crnu Goru: Tamo će provesti leto?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 22:09

CECA IZNAJMILA PLAŽU I BROD U BUDVI - Pevačica sa Anastasijom ZAPALILA Crnu Goru: Tamo će provesti leto?

Uživaju zajedno!

Svetlana Ceca Ražnatović danima unazad uživa u Crnoj gori, a izvori bliski pevačici otkrili su kako ona provodi vreme, dok je tamo.

- Ceca je u Crnu Goru otišla zbog nastupa, ali i da bi napravila predah od svakodnevnih obaveza i malo odmorila. Poznato je da folk diva poseduje vilu na Kipru koja joj pruža udobnost i privatnost, pa ne čudi što je upravo tu lokaciju birala da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opusti sa porodicom i u Crnoj Gori nije letovala godinama. Ipak, kako je ovog puta otišla u Budvu zbog nastupa, rešila je da povede prijatelje pa da i uživaju par dana, spoje lepo i korisno, a na privatnosti je insistirala i ovog puta - otkrio je izvor, a onda dodao:

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Anastasiji se ideja dopala, a Ceca nije krila oduševljenje što će imati slobodno vreme koje će provesti samo sa ćerkom. Poznato je koliko su bliske, tako da im je ovo putovanje dobrodošlo. Folk diva je zarad privatnosti iznajmila jednu privatnu plažu u Budvi, pridružili su im se prijatelji, među kojima je i pevačica Marina Visković. Kiša im nije pokvarila lepo vreme, svi su bili sjajno raspoloženi, a nemoguće je odlučiti ko izgleda bolje u kupaćem, majka ili ćerka. Obe su zgodne i negovane, vidi se da su i tokom pandemije vodile računa o treninzima i ishrani - rekao je izvor blizak pevačici.

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Pevačica je odlučila da oduševi sve, pa je iznajmila broj i organizovala krstarenje.

- Ovaj odmor su organizovali tako da sve podrede svom užitku. Ceca je došla na ideju da iznajmi brod za družinu, naravno da su to svi odmah prihvatili. S obzirom na to da su ovih par dana sjajno proveli, ne bi čudilo da Ražnatovićeva ponovo odluči da odmor provede baš u Crnoj Gori - nastavio je izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.