CECA IZBEZUMLJENA NAKON PUCNJAVE NA MAJU BEROVIĆ! Ovo je jedino što je uspela da izusti!

Izvor: Svet, 18.Avg.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA IZBEZUMLJENA NAKON PUCNJAVE NA MAJU BEROVIĆ! Ovo je jedino što je uspela da izusti!

Pevačica Maja Berović doživela je pravu dramu kada su osobe sa fantomkama na glavama pucale u kombi u kom su se nalazili njeni članovi benda.
Sve se dogodilo u Mostaru, kada se pevačica sa bendom vraćala sa uspešnog nastupa.
Maja Berović bila je u automobilu iza kombija i videla je sve što se desilo, zbog čega je pretrpela veliki stres. Ona je izjavila da policija vrši uviđaj, kao i da ne zna ko je i zbog čega pucao.

Ovim povodom oglasila se i najveća >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.
“Prestrašno je da se dešavaju stvari poput napada na Maju Berović. Šokirana sam i duboko potresena kako napadom na moju dragu prijateljicu i koleginicu Maju Berović, tako i činjenicom da se takve stvari dešavaju”, rekla je Ceca za Pink.
Svet
The post CECA IZBEZUMLJENA NAKON PUCNJAVE NA MAJU BEROVIĆ! Ovo je jedino što je uspela da izusti! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

KO JE PUCAO NA KOMBI MAYE BEROVIĆ? Nakon rešetanja u Mostaru, cela estrada U PANICI!

Izvor: Svet, 18.Avg.2019

Pevačica Maja Berović doživela je pravu dramu kada su osobe sa fantomkama na glavama pucale u kombi u kom su se nalazili njeni članovi benda.. Sve se dogodilo u Mostaru kada se pevačica sa bendom vraćala sa uspešnog nastupa.. Maja Berović bila je u automobilu iza kombija i videla je sve što...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.