CECA DOBILA PASOŠ

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA DOBILA PASOŠ

Putuje kod dece! Folk zvezda Svetlana Ražnatović dobila je putne isprave koje su joj oduzete po početku izdržavanja kazne kućnog zatvora, otkriva za Kurir njen blizak prijatelj.

Putuje kod dece!

Folk zvezda Svetlana Ražnatović dobila je putne isprave koje su joj oduzete po početku izdržavanja kazne kućnog zatvora, otkriva za Kurir njen blizak prijatelj.

- Ceca nije želela da urgira kod prijatelja iz detinjstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ivice Dačića, nego je ispoštovala proceduru i dobila nazad pasoš, koji joj je oduzet pre nešto više od osam meseci. Za koji dan trebalo bi da krene put Kipra kako bi neko vreme provela s decom Veljkom i Anastasijom - kaže naš sagovornik.

Ceci će društvo praviti sestra Lidija, koja će takođe s decom putovati na Kipar. A pre nego što započne veliku evropsku turneju koncertom u Frankfurtu 24. marta, ipak će dan ranije morati da se pojavi u Beogradu kako bi prisustvovala suđenju za nasilničko ponašanje.

(D. D.)
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.