CECA ĆE PEVATI NA VELJKOVOJ SVADBI!? Pevačica brine o svakom detalju, a ovu ŽELJU SINU mora ispuniti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA ĆE PEVATI NA VELJKOVOJ SVADBI!? Pevačica brine o svakom detalju, a ovu ŽELJU SINU mora ispuniti!

Sve spremno za slavlje!

Pevačica Svetlana Rađnatović u nedelju ženi sina Veljaka, koji će reći sudbonosno da svojoj devojci Bogdani Rodić. Ceca je zajedno sa ćerkom Anastasijom i sestrom Lidijom otputovala u Beč kako bi obavile kupovinu za svadbu.

 Kako kaže pevačica, Veljka je vaspitala u skaldu sa običajima, pa će neki običaji koji se odnose na svadbu, svakako biti ispoštovani u nedelju.

- Uradiće ono što većina mladenaca radi u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbiji, a to je da će Veljko otići u Titel po svoju mladu i kupiti je. Takođe, pucaće u jabuku, to su naši običaji i radujem se tom danu. Moj sin, ćerka, cela porodica je presrećna, a posebno se radujemo novom članu porodice, koji stiže. Ja ću nositi haljinu Marine Visković - kaže ponosna pevačica.

Ceca je zadužena za sve detalje koji se odnose na svadbu, a u tome će joj najviše pomoći Lidija i Anastasija.

- Ceca se brine o svemu, sve kontroliše, ništa ne sme da ispadne kako ne treba. Desna ruka joj je Anastasija. Ceca želi da sve brige skine sa Bogdane i Veljka, da se ne stresiraju pred njihov najvažniji dan, posebno zbog toga što je snaja trudna. Pokazala je da je odlična svekrva, obožava Bogdanu i ona nju. Načula sam da će Ceca da se lati mikrofona na venčanju, a pesma koja je neizostavna i koja je Veljkova želja je "Nagovori" - kaže izvor.

LUDILO NA VELJKOVOJ MOMAČKOJ VEČERI: Ceca se popela na sto, GRLI SINA, emocije pršte! Kad čujete ŠTA je zapevala, krenuće vam suze (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.