Breskvica REŠILA DA IM NE ĆUTI: Obratila se Ceci i Karleuši, pa odgovorila na POLITIČKE PROVOKACIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 00:24

Breskvica REŠILA DA IM NE ĆUTI: Obratila se Ceci i Karleuši, pa odgovorila na POLITIČKE PROVOKACIJE

Oštro odgovorila!

Najviše očekivani nastup na "Pesmi za Evroviziju" bio je performans mlade pevačice Anđele Ignjatović, poznatije kao Breskvica.

Ignjatovićeva se takmičila sa pesmom "Gnezdo orlovo", a na scenu je stupila u beloj haljini, na kojoj su bila istaknuta bela krila, kao i detalj tradicionalne srpske nošćnje - pojas. Pojavni momenat pevačice upotpunio je venac od cveća koji je imala na glavi.

Mlada pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jedan od favorita, iako neki tvrde da je numera "pase". Breskvica je nakon nastupa progovorila pred kamerama portala Srbija Danas.

- Ja sam pevačica i ne bavim se glupostima, mišljenje Jelene Karleuše me ne zanima i ne bavim se politikom. Pesma imamnogo značenja. Dragana Mirković me je danas pozvala i jako mi znači podrška starijih kolega. Kao i Svetlana Ceca Ražnatović, sa kojom planiram i duet - rekla je Breskvica.

BONUS VIDEO: Prvo polufinale PZE 24: Panika i neverica vladaju na Košutnjaku, takmičari pokazali čime raspolažu

Srbija Danas/A.R

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.