Izvor: Piplmetar.rs, 16.Feb.2024, 18:31

Bojana Rodić na sopstvenom venčanju izgledala kao Ceca, prisetite se najbolje kopije ikada FOTO

Bojana Šijan na venčanju, mnoge je podsetila na Cecu
Bojana i Mirko Šijan u septembru 2022. godine zavetovali su se na večnu ljubav, a tim povodom su organizovali veliku proslavu u jednom luksuznom restoranu u Jakovu. Zvanice su se okupile, obavljeno je i građansko venčanje, a mlada je blistala u raskošnoj i svetlucavoj venčanici. Kako je tada otkriveno odabrala je čak tri modela – usledilo je i prvo presvlačenje.
Foto: ATA images

Bojana Šijan >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << na venčanju – Ista Ceca  Bojana Šijan na venčanju je iz klasičnog modela “prešla” u zavodljiviji – duboki dekolte, gola ramena i šlic krasili su njenu drugu venčanicu, a uz nju je iskombinovala i bele rukavice.
Pročitajte Nada Topčagić raskrinkala Cecu – Otkrila kako je živela i šta je sve radila pre braka sa Željkom Ona je za ovaj model promenila i frizuru, te je puštenu kosu uvijenu u talase zamenila velikim volumenom.
https://svet-scandal.rs/wp-content/uploads/2022/09/video-8d0bd46e-5559-440b-8810-71a11d15bf1f-1663577434.mp4
Zbog frizure, šminke neodoljivo je podsetila na Cecu Ražnatović iz spota “Neodoljiv neumoljiv”.
Foto: Screenshot Instagram / Youtube

Bojana Šijan na venčanju – Nikad bolje kreacija i imitiacija Kosa skupljena u široki visoki rep a napred zalizana, stil je koji je Ceca furala baš u ovom spotu i godinama nakon.
Foto: Printscreen Youtube

Bojana Rodić je romantičnu belu haljinu zamenila belom, klasičnom kombinacijom na pruge.
Pročitajte Ceca Ražnatović majci platila podmlađivanje – Pogledajte kako sada izgleda Mira Veličković (foto) U krupnom planu u video prilogu koji je pred vama, možemo videti nerelnu sličnost koju je Bojana na svom venčanju delila sa najpopularnijom estradnom zvezdom.
Sliku pogledajte OVDE.
https://svet-scandal.rs/wp-content/uploads/2022/09/video-c4a16ec3-ea2d-4102-a645-1dda120b499b-1663577456.mp4
Među poznatim zvanicama bila je Anastasija Ražnatović koja je stigla sinoć na svadbu kod Mirka i Bojane Šijan, ali bez Svetlane Cece Ražnatović. Kako prenose domaći mediji, Tasa je došla u mini crvenoj haljini sa golim ramenima, a izjave za medije nije želela da daje, već je samo mladencima poželela sve najbolje. Inače, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nije došla na venčanje jer je premorena.
Pročitajte Bojana Rodić zablistala u venčanici – Da li je njena haljina lepša od Bogdanine? Ceca je imala koncert u Sloveniji, a stigla je u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kako prenosi Espreso, Ceca je zvala Gocu Božinovsku i izvinila se što neće moći da prisustvuje.
Foto: ATA images

AUTOR: SVET
FOTO: ATA images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.