Bio joj je prisan prijatelj: Ceca u SUZAMA - pevačica napravila ogroman PRESEDAN u svojoj karijeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 16:44

Bio joj je prisan prijatelj: Ceca u SUZAMA - pevačica napravila ogroman PRESEDAN u svojoj karijeri

Pevačica nije mogla da obuzda emocije zbog gubitka velikog dorćolskog šmekera i zavodnika.

Za domaći portal "Republika" oglasila se pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i otkrila kako se osećala dok je pevala pesmu "Za kraj" koja prati film "Nedelja", koji je trenutno u jeku popularnosti, a posvećen je liku i delu čuvenog dorćolskog frajera, Džeju Ramadanovskom.

Ceca je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za pomenuti portal otkrila da je jedva obuzdala emocije, kao i da je pala neka suza, budući da je bila velika pevačeva prijateljica, kao i Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića.

Vratile su se stare emocije kada smo u studiju zajedno radili Marina, Futa i ja. Taj neki period kada smo do kasno ujutru znali da sedimo u njihovom stanu na Vračaru i slušamo razne numere koje je Marina napisala, a Futa komponovao. To su bila neka bezbrižna vremena, kada smo imali toliko kvalitetnih i dobrih pesama da nije bilo mesta da ih sve stavimo na jedan album, pa smo ostavljali za naredne - rekla je Ceca kroz suze i otkrila da bi o Džeju i njihovim anegdotama danima pričala, pošto ih je puno pregršt.

- Za dvadeset godina koliko sam poznavala i družila se sa Džejom, tu ima mnogo anegdota. Jedno je sigurno, gde god da se pojavi napravi haos i sjajnu atmosferu. Imao je posebanu boju glasa u kojoj se satkalo toliko emocije, a i bol, da posle njega nisam čula nikoga da ima takvu boju - rekla je pevačica za Republiku.

Ovo je presedan u karijeri Svetlane Cece Ražnatović, s obzirom da ova pesma nije rađena namenski niti za njen repertoar niti album već isključivo u svrhu promocije filma, a njen dugogodišnji prijatelj i nekadašnji saradnik Aleksandar Radulović Futa je napisao muziku i uradio aranžman za ovu pesmu, dok je tekst potpisala njegova pokojna supruga, Marina Tucaković.

Srbija Danas/Republika
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.