BOGDANINA MAJKA BRUTALNO ISKRENO O ĆERKI? Nek je razmazi Ceca, ja NEĆU! Au! Kako će Veljko reagovarti?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOGDANINA MAJKA BRUTALNO ISKRENO O ĆERKI? "Nek je razmazi Ceca, ja NEĆU!" Au! Kako će Veljko reagovarti?

Ko bi rekao!

Bogdana i Veljko Ražnatović su se nedavno zakleli jedno drugom na večnu ljubav i vernost, a tom prilikom je mlada već bila u drugom stanju.

Njena majka Danijela je u nedavnom intervjuu istakla da je presrećna što će postati baka.

- Svi utisci sa svadbe su se slegli, proletelo je sve i bilo je prelepo. Što se bebe tiče, samo nek je živa i zdrava, meni nikad nije bilo važno da li je dečak ili devojčica. Svi koji imaju unučiće kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je to neki poseban osećaj, ali verovatno imaju više vremena da im se posvete nego što ću to ja moći - istakla je ona za Svet.

Osim toga, Danijela je dodala da ne ugađa svojoj ćerki iako je trudnica.

- Nemam šta da je savetujem, ona se dobro oseća, nema nikakvih problema u trudnoći, ne mazim je puno. Nek je razmaze Ceca i Veljko. Ja nisam razmažena, pa nisam ni nju tako odgajila. Ima muža pa nek joj ugađa.

Brutalne reči Bogdanine mama pokrenule su lavinu komentara, a svi se pitaju kako će Veljko reagovati na njih.

BONUS VIDEO: "KO KAŽE DA NISAM SKRAŠENA?!" Ceca iznenadila - nikada otvorenije o svom EMOTIVNOM STATUSU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.