BIO JE U RATU SA CECOM! Arkanov sin objavio sliku Ražnatovića od pre više od 20 godina na dan pomena ocu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 18:29

BIO JE U RATU SA CECOM! Arkanov sin objavio sliku Ražnatovića od pre više od 20 godina na dan pomena ocu

Najdraži nam uvek nedostaju.

Željko Ražnatović Arkan ubijen je pre 21 godinu na današnji dan. Tim povodom na Novom groblju danas su se okupili članovi njegove porodice.

Pevačica Ceca Ražnatović, sin Veljko, ćerka Anastasija, kao i Veljkova supruga Bogdana Ražnatović stigli su na groblje oko 11 časova i položili cveće, a pored porodice bio je prisutan i sveštenik koji je održao pomen.

Sin pokojnog Željka Ražnatovića, Vojin, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << živi u Americi nije mogao da da prisustvuje godišnjici, ali se prisetio oca i na svom Instagramu objavio je emotivnu fotografiju iz detinjstva.

A post shared by Vojin Ražnatovic 👨‍🏫🌪🇷🇸 (@vojinraznatovic)

On je sa svojim pratiocima podelio ovaj momenat, koji njemu sigurno budi lepa sećanja, iz januara 1997. godine. Na fotografiji je Vojin sa ocem i braćom.

A post shared by Vojin Ražnatovic 👨‍🏫🌪🇷🇸 (@vojinraznatovic)

Naime, Vojin i Ceca već dugo nisu u dobrim odnosima. Jednom prilikom, kada su ga pitali na Instagramu da li bi se pomirio i zakopao ratne sekire sa Cecom, rekao je: "Stav mi je isti već dvadeset godina - morala bi prvo da promeni prezime".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.