BIO JE NA SLAVLJU KOD CECE: Žika Jakšić se OGLASIO nakon testiranja na KORONA VIRUS

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 00:16

BIO JE NA SLAVLJU KOD CECE: Žika Jakšić se OGLASIO nakon testiranja na KORONA VIRUS

Saopšteni mu rezultati...

Žika Jakšić je bio jedan od gostiju na slavlju koje je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović priredila povodom rođenja unuka Željka, te je radi predostrožnosti otišao da se testira na korona virus.

- Neće mene korona, negativan sam - poručio je kratko Žika nakon što je dobio rezultate testa urađenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na uzorku krvi.

Podsetimo, Ceca, njen sin Veljko i frizer su obelodanili da su pozitivni na korona virus, dok je Anastasija, na svu sreću, izbegla zarazu. Svi zaraženi su pozvali sve one koji su se našli u njihovom društvu da se testiraju ne bi li na vreme preduzeli mere kako bi zaštitili sebe i druge.

U SRCU BEOGRADA: Ceca Ražnatović je u ovom STANU živela pre udaje! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.