Anastasija se ISTOPILA: 20 kilograma je otišlo kao od šale - Ovo je KLJUČ njene savršene linije

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 16:04

Anastasija se ISTOPILA: 20 kilograma je otišlo kao od šale - Ovo je KLJUČ njene savršene linije

Devojko, svaka čast.

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija danas važi za nekoga koga devojčice "kopiraju". Kako po pitanju stajlinga, tako i po pitanju građe. Ona je danas jedna od zgodnijih mlađih muzičkih zvezdi, ali nije uvek bilo tako.

Anastasiji je trebalo čak skoro 3 godine da skine 20 kilograma. Ona je u tinejdžerskim danima jela brzu hranu, slatkiše, grickalice, a uživala je i gazirana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pića.

Rešila je da stavi tačku ovom režimu ishrane, pa je počela sa treninzima, ali i novim jelovnikom.

- Proces mršavljenja je trajao dugo, dve ili tri godine. Od tada mi je ostao strah da se ne vratim na staro. Zato čim se ugojim, odmah počnem da pazim šta jedem - ispričala je Ražnatovićka svojevremeno, pa dodala:

- Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane.

- Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju - zaključila je ona tada za medije.

Evo kako izgleda jelovnik Cecine ćerke:

Ovsena kaša sa crvenim voćem/jaja sa povrćem.

Brancin i zelena salata.

Potaž od bundeve.

A post shared by Anastasija Gudelj (@raznatovicanastasija)

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.