Anastasija Ražnatović progovorila o najtežim trenucima i Ceci!

Izvor: Svet plus, 19.Okt.2020, 10:26

Anastasija Ražnatović progovorila o najtežim trenucima i Ceci!

Ćerka slavne pevačice otkrila nepoznate detalje do sada! Anastasija Ražnatović progovorila o najtežim trenucima i Ceci! Tada je imala pet godina i nije znala šta se događa...

Anastasija Ražnatović, gostujući u jednoj emisiji, otkrila je sve o najtežim detaljima u svom životu.

Prvi put, Cecina ćerka Anastasija je progovorila o hapšenju majke. Tada je imala pet godina i nije znala šta se događa:

- Kada je mama imala one probleme, to >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sam izuzetno teško podnela, jer sam jako vezana za mamu. Trenutak kada su mamu odveli... imala sam tada pet godina, bila sam baš mala. Veljko i ja nismo znali šta se dešava, nisu nam pričali. Sećam se samo scene za moj peti rođendan, bili smo u Žitorađi kod bake i deke, a nama je rekla da je u Americi na poslovnom putu. Zvala sam je i ona je jecala preko telefona. Pitala sam je: "Što plačeš, treba da budeš srećna, rođendan mi je", a ona kaže: "Ne plačem, ne plačem." Ja kažem: 
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.