Anastasija Ražnatović blista na proslavi 21.rođendana, a sve oči su uprte i u njih dve (FOTO, VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2019, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija Ražnatović blista na proslavi 21.rođendana, a sve oči su uprte i u njih dve (FOTO, VIDEO)

Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija večeras u našoj prestonici proslavlja 21. rođendan, u krugu prijatelja i porodice.

Anastasija je još 25. maja, kada joj je zaista rođendan, sa najbližim drugaricama dočekala 21. rođendan na sunčanom Mikonosu, a večeras sa porodicom dočekuje prijatelje u poznatom prestoničkom restoranu.

Anastasija je sve zapanjila kada je izašla iz automobila, prelepom toaletom za crveni tepih u tamno ljubičastoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << boji i sa dubokim šlicem.

Veliki broj poznatih ličnosti došao da slavi do jutra sa Anastasijom.

Marina Visković blista! Pogledajte kako se sredila za Anastasijin rodjendan

A post shared by SVET (@svet_rs) on May 30, 2019 at 12:39pm PDT

Jovana i Željko Joksimović stižu na Anastasijin rodjendan

A post shared by SVET (@svet_rs) on May 30, 2019 at 12:28pm PDT

Stigla je i Maya Berović

A post shared by SVET (@svet_rs) on May 30, 2019 at 12:43pm PDT

Cecina naslednica je vrlo vodila računa o tome da šminku i frizuru uklopi sa glamuroznom haljinom, bila je nasmejana i veoma raspoložena.

Pre nego što je ušla u restoran kako bi dočekala goste koji će uskoro pristići, Anastasija se kratko obratila okupljenim medijima i poručila da je presrećna jer su večeras sa njom svi koje voli, ali da joj tata veoma nedostaje.

Na rođendanu će se okupiti oko 150 zvanica. U njenu čast večeras će se veseliti i nazdravljati članovi njeni porodice i prijatelji.

Veliku pažnju privukle su Ceca i Bogdana, buduća Veljkova supruga, odevene u svečane toalete crvene i krem bež boje.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Anastasija Ražnatović blistala na proslavi 21.rođendana, a sve oči su uprte i u njih dve (FOTO, VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2019, 09:35

Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija sinoć je u prestonici proslavlja 21. rođendan, u krugu prijatelja i porodice...Anastasija je još 25. maja, kada joj je zaista rođendan, sa najbližim drugaricama dočekala 21. rođendan na sunčanom Mikonosu, a večeras sa porodicom dočekuje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.