Anastasija DOBILA BAKŠIŠ dok je pevala na slavlju, Ceca uzela novac i učinila NEZAMISLIVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 14:11

Anastasija DOBILA BAKŠIŠ dok je pevala na slavlju, Ceca uzela novac i učinila NEZAMISLIVO!

Neočekivani potez folk dive!

Svetlana Ražnatović zapevala je u subotu, 15. maja, nakon godinu dana pauze, i to na privatnom veselju na Gružanskom jezeru.

Reč je o slavlju njenih prijatelja, kojem su pored Cece prisustvovali i njena ćerka Anastasija sa dečkom Đorđem Kuljićem.

Nekolicina snimaka isplivala je sa veselja, a najveću pažnju privukao je onaj na kojem se Anastasija latila mikrofona.

Vidno raspoložena, zapevala je svoj hit >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Rane", a čovek koji je sedeo za istim stolom, pored folk dive, izvadio je novčanicu i stavio je Anastasiji u ruku.

Ceca je pogledala u njega, pa u kćerku, a onda joj je iz ruke izvukla novčanicu od najverovatnije 5.000 dinara, i dala je muzičarima.

- Toliko dugo nisam nastupala, a željna sam pevanja, da sam bila iznenađena koliko me je ponela atmosfera i koliko sam uživala kod svojih prijatelja - rekla je Ceca nakon slavlja na Gružanskom jezeru kod Kragujevca.

A post shared by ANASTASIJA RAZNATOVIC (@tasa.love._)
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.