Aco Pejović otkriva kako se Lukas ZAISTA oseća posle skandala sa Sonjom!

Izvor: Svet, 09.Sep.2017, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aco Pejović otkriva kako se Lukas ZAISTA oseća posle skandala sa Sonjom!

Aco Pejović je sa koleginicama Svetlanom Cecom Ražnatović i Viki Miljković bio deo intimne zabave u domu Ace Lukasa, a posle toga navodi da su svi oni velika podrška kolegi u ovom za njega teškom trenutku.
On ističe da su kod Vuksanovića došli na sedeljku i dobro se zabavili, a da je Lukas uprkos problemima koje ima raspoložen.
“Mnogi su shvatili da smo došli kako bismo podržali Acu, ali to nije bio cilj, jer mi smo uz njega uvek. Sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << njim se družim i kada nije u problemu, ali i kada jeste. On je moj drug i brat i sada je, nažalost, u takvoj situaciji kakvoj je i ja sam uz njega”, kaže Pejović za Blic i otkriva da se uprkos svemu što mu se dešava Lukas te večeri šalio i veselio sa njima.
SvetATAImages,
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.