Aca Lukas otvorio festival, čeka se Ceca

Izvor: Mondo, 11.Mar.2017, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas otvorio festival, čeka se Ceca

Drugi po redu Music Week festival na Kopaoniku otvoren je sinoć nastupom Ace Lukasa u hotelu Grand.

Preko hiljadu ljudi uživalo je u najvećim  hitovima Ace Lukasa, među kojima su bile i poznate ličnosti domaće javne scene.

Pevačica Tijana Dapčević, voditeljke Adriana Čortan i Maja Manojlović bile su najveselije ispred bine, dok su Savo Milošević i kreatori Bata Spasojević i Mladen >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Baron uživali u separeu koji je bio predviđen za vip goste.

Festival se nastavlja nastupom Tonja Cetinskog, koji je zadužen da drugo veče Music week-a bude nezaboravno.

 Sledećeg vikenda na vrh Srbije stiže  17.3. Tropico bend i 18.3. Svetlana Ražnatović Ceca.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(KURIR TV) TONI CETINSKI ĆE OTOPITI SNEG NA KOPAONIKU: Pogledajte kako se hrvatski pevač sprema

Izvor: Kurir, 11.Mar.2017

...Toni obećava sjajan provod, a ekskluzivno na Kuriru možete da vidite kako se pevač sprema za večerašnji nastup..Publika će imati priliku da čuje dobro poznate hitove kao što su "Ako to se zove ljubav", "Opet si pobedila", "Zar malo to je", "Kad žena zavoli", i mnoge druge..Autor: EPK,Foto:...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.