AFERA EKSKURZIJA Ceca o navodnoj poseti đaka njenoj kući

Izvor: Blic, 03.Jun.2016, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AFERA EKSKURZIJA Ceca o navodnoj poseti đaka njenoj kući

Prema tvrdnjama jednog roditelja, đaci trećeg razreda O.Š. "23 oktobar" iz Sremskih Karlovaca tokom jednodnevne posete Beogradu obišli su i kuću folk dive Svetlane Cece Ražnatović, objavio je novosadski portal 021.rs.

Kako je naveo jedan od roditelja koji nije želeo da se predstavi, deca su tokom posete Cecinom domu dobila i njene potpisane CD-ove.

Međutim, Svetlana Ražnatović je u kratkoj izjavi za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Blic" demantovala da su učenici iz Sremskih Karlovaca posetili njenu kuću tokom ekskurzije.

"Dešava se da mladi stanu ispred kuće i slikaju se, i da me, ako ja prođem zamole da se slikamo. Naravno da im izađem u susret, ali ova priča je potpuno besmislena", rekla je Ražnatovićeva dodavši da joj nije jasno kome ide u prilog da takvu priču izmisli.

Ovaj otac je, kako prenosi novosadski portal rekao kako je, revoltiran ovim događajem, lično pozvao direktora škole, koji mu je objasnio da su učiteljice Cecu "verovatno srele na parkingu", a kako tvrdi, nakon toga je počeo da ga vređa.

Tvrdnje roditelja nije bilo moguće proveriti u školi. Na nekoliko poziva naše redakcije javio se samo sekretar koji je rekao da nije ovlašćen da daje informacije o eksurziji, dok je direktorškole bio na sednici.

Ni satima posle niko u školi se nije javljao na telefon.

Načelnik školske uprave za Južnobački okrug Jovan Vukčević je kazao da nema sve informacije o slučaju i da zbog toga ne može da komentariše.

Odstupanje od plana puta na eksurzijama inače nije dozvoljeno.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KARLOVAČKA EKSKURZIJA: Evo šta Ceca kaže o poseti osnovaca

Izvor: Kurir, 03.Jun.2016

...Kako je naveo jedan od roditelja koji nije želeo da se predstavi, deca su tokom posete Cecinom domu dobila i njene potpisane CD-ove, objavio je Radio 021..EKSKURZIJA OSNOVACA: Đake odveli u posetu Ceci u njenoj vili i dobili CD..Međutim, Svetlana Ražnatović je demantovala da su učenici iz Sremskih...

Nastavak na Kurir...

Osnovce na ekskurziji odveli u Cecinu vilu?

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jun.2016

Prema tvrdnjama jednog roditelja, đaci trećeg razreda O.Š. "23 oktobar" iz Sremskih Karlovaca tokom jednodnevne posete Beogradu obišli su i kuću folk dive Svetlane Cece Ražnatović, objavio je novosadski portal 021.rs...Međutim, Svetlana Ražnatović je u kratkoj izjavi za "Blic" demantovala da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.