ŠOK TVRDNJA Srbija tajno uvela sankcije Rusiji? Raskrinkana još jedna laž: Nema nikakve zabrane izvoza, mi smo slobodna zemlja

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 08:40

ŠOK TVRDNJA "Srbija tajno uvela sankcije Rusiji?" Raskrinkana još jedna laž: Nema nikakve zabrane izvoza, mi smo slobodna zemlja

Šta se dešava u Upravi carina i da li naši poljoprivrednici više ne mogu da izvose svoje proizvode u Rusku federaciju?

Direktor Uprave carina Branko Radujko izjavio je da nema nikakvih sankcija, odnosno zabrane izvoza u Rusku Federaciju, demantujući navode Pokret obnove kraljevine Srbije (POKS), koji je prethodno saopštio da je Ministarstvo finansija, preko Uprave carina, počelo uvođenje sankcija Rusiji.

- Nema nikakvih sankcija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnosno zabrane izvoza u Rusku Federaciju. Polјoprivrednici koji na rusko tržište izvoze svoje proizvode apsolutno nemaju razloga za brigu. Srbija je slobodna zemlјa koja ima razvijene spolјnotrgovinske odnose sa svima i veoma efikasne i za sve jednake i transparentne izvozne i uvozne procedure - poručio je Radujko.

Kako je saopšteno iz Uprave carina, on je naglasio da dezinformacije koje su se juče pojavile u javnom prostoru - od strane neodgovornih pojedinaca, govore isklјučivo o njima, njihovoj neozbilјnosti i neodgovornosti prema sopstvenoj državi i narodu.

POKS je juče saopštio da je Ministarstvo finansija, preko Uprave carina, počelo uvođenje sankcija Rusiji, odnosno da je od juče zabranjen uvoz i izvoz iz te zemlje, što se odnosi i na poljoprivredne proizvode.
Pogledaj vesti o: Branko Radujko

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uvodi li Srbija zaista sankcije Rusiji?

Izvor: Danas, 18.Maj.2023

Nema nikakvih sankcija, odnosno zabrane izvoza u Rusku Federaciju, rekao je direktor Uprave carina Branko Radujko agenciji Tanjug, demantujući navode Pokreta obnove kraljevine Srbije da je Ministarstvo finansija, preko Uprave carina, počelo uvođenje sankcija Rusiji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.