Potpisana kreditna dokumentacija za kredit Koridor 5-C

Izvor: Cafe.ba, 29.Okt.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisana kreditna dokumentacija za kredit Koridor 5-C

Ministar trezora i finansija BiH Dragan Vrankić i direktor Poslovne grupacije za jugoistočnu Evropu, zapadni Balkan i telekomunikacije Evropske banke za obnovu i razvitak (EBRD) Peter Reiniger potpisali su danas u Sarajevu Ugovor o zajmu između BiH i EBRD-a za Projekt koridor 5-C.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodatno opterećenje od deset feninga po litru

Izvor: Capital.ba, 28.Okt.2008, 16:37

SARAJEVO, Ministar finansija i trezora BiH Dragan Vrankić rekao je danas u Sarajevu da je pokrenuta inicijativa o uvođenja nove akcize na gorivo, koja bi trebalo da iznosi po deset feninga po litru ili oko 100 do 120 miliona KM godišnje. 'U momentu kada cijene nafte padaju, nadamo se da je to pravi...

Nastavak na Capital.ba...

BIH: Ugovor o zajmu sa EBRD od 180 miliona evra

Izvor: EMportal, 28.Okt.2008

Ministar trezora i finansija BiH Dragan Vrankić i predstavnici Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) potpisali su Ugovor o zajmu za realizaciju projekta koridor 5C vrednog 180 miliona evra.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.