Izvor: Capital.ba, 16.Jun.2011, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašinovođe čekaju poziv Vlade na dogovor

DOBOJ, Samostalni sindikat mašinovođa i infrastrukture u Željeznicama Republike Srpske očekuje  danas poziv iz Vlade za nastavak pregovora i spreman je  da nakon dobijanja garancija za ispunjavanje zahtjeva radnika prekine potpunu obustavu saobraćaja na prugama Srpske, javlja izvještač Srne. Od jutros u 7.00 časova na Željezničkoj stanici u Doboju već je okupljeno oko 500 radnika,...

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mašinovođe čekaju poziv Vlade za pregovore

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jun.2011

DOBOJ - Samostalni sindikat mašinovođa i infrastrukture u Željeznicama Republike Srpske očekuje danas poziv iz Vlade za nastavak pregovora i spreman je da nakon dobijanja garancija za ispunjavanje zahtjeva radnika prekine potpunu obustavu saobraćaja na prugama Srpske, javlja izvještač Srne.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.