Izvor: Capital.ba, 22.Sep.2011, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcenat na izgradnji hotela i sportskih terena u Trebinju

BANJALUKA, Opština Trebinje predstavila je danas na Investicionoj konferenciji u Banjaluci turističke potencijale, sa akcentom na ulaganja u izgradnju novih hotela i sportskih terena. Načelnik Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove opštine Trebinje Stevan Bekan izrazio je nadu da će investitori prepoznati interes za ulaganja u sportski, vjerski i ruralni turizam na području ove opštine, te dodao...

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trebinje predstavilo svoje turističke potencijale

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Sep.2011

BANjALUKA - Opština Trebinje predstavila je danas na Investicionoj konferenciji u Banjaluci turističke potencijale, sa akcentom na ulaganja u izgradnju novih hotela i sportskih terena.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.