STRAVIČNA SCENA KOD BORSKOG JEZERA! Vozilo sletelo sa puta, pa palo NA KROV KUĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 20:10

STRAVIČNA SCENA KOD BORSKOG JEZERA! Vozilo sletelo sa puta, pa palo NA KROV KUĆE

Dva udesa na istom mestu u roku od pola sata

Na putu od Borskog jezera ka Boru večeras oko 18:30 sati vozilo je sletelo sa puta.

Ne sreću niko nije povređen.

Samo pola sata kasnije još dva vozila proklizala su i sudarila se na gotovo istom mestu. Na lice mesta brzo je stigla policija i uviđaj je u toku.

Kako pričaju očevici, pola sata nakon što je automobil marke audi sleteo sa puta, u drugoj saobraćajki, automobil marke golf koji se kretao iz pravca Bora ka Borskom jezeru proklizao je i udario u brdo, a onda u njega udario automobil marke pasat.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Proklizao na putu i sleteo - na krov kuće! Dva udesa za deset minuta na istom mestu u blizini Bora (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 08.Jun.2020

U samo deset minuta u blizini Bora dogodile su se dve saobraćajne nesreće, ali na svu sreću nije bilo žrtava, niti ozbiljnije povređenih U samo deset minuta u blizini Bora dogodile su se dve saobraćajne nesreće, ali na svu sreću nije bilo žrtava, niti ozbiljnije povređenih....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.