SJAJAN NASTUP BORSKIH KIK BOKSERA U BEOGRADU, ŠEST MEDALJA SA PRESTIŽNOG „SERBIA OPENA“

Izvor: TimockeVesti.net, 03.Apr.2023, 17:17

SJAJAN NASTUP BORSKIH KIK BOKSERA U BEOGRADU, ŠEST MEDALJA SA PRESTIŽNOG „SERBIA OPENA“

Beograd – Bor, 3. april – Kik boks klub „Bor“ ostvario je fantastične rezultate na nedavno održanom prestižnom „Serbia open“ takmičenju u Beogradu. Borani su se takmičili u različitim kategorijama i uspeli da osvoje čak šest medalja – četiri zlatne, jednu srebrnu i jednu bronzanu, prenosi Glas Sporta.
Takmičari KBK „Bor“ su već godinama unazad uspešni na svim takmičenjima, a na „Serbia open“ takmičenju nisu razočarali. Boban Nikolić je osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << zlatnu medalju u kategoriji do 57kg u seniorskoj konkurenciji, dok je Damir Sejdija osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 60kg, takođe u seniorskoj konkurenciji.
Uroš Krstić se okitio zlatnom medaljom u juniorskoj konkurenciji, kategorija do 71kg, dok je Mihailo Veljković osvojio zlatnu medalju u mlađoj juniorskoj konkurenciji, kategorija do 54kg. Petar Dinić se takmičio u mlađoj juniorskoj konkurenciji, kategorija do 60kg, i osvojio je srebrnu medalju. Branka Vladimirović se takmičila u starijoj kadetskoj konkurenciji, kategorija do 55kg, i osvojila je bronzanu medalju.
„Serbia open“ je bio veliki izazov za sve takmičare, s obzirom da je učestvovalo više od 650 takmičara iz 15 evropskih država. Turnir je bio rangiran, a zlatna i srebrna medalja bodovno se vrednuju u određivanju mesta u žrebu na svetskim i evropskim prvenstvima tokom naredne dve godine od takmičenja.
Trener Siniša Vladimirović je izjavio da je jako ponosan na sve takmičare i da su oni još jednom pokazali da su najbolji u Srbiji i regionu. Takođe je naglasio da ovi rezultati predstavljaju veliki podstrek za dalji rad i trud, kao i za pripreme za naredna takmičenja.
Članovi KBK „Bor“ su još jednom dokazali svoj kvalitet i uspeh na „Serbia open“ takmičenju u Beogradu. Sve medalje koje su osvojili predstavljaju veliki uspeh i dokaz da se vredan rad i trud uvek isplate. Ovaj klub ima sve razloge da bude ponosan na svoje takmičare i na svoj rad.
Članak SJAJAN NASTUP BORSKIH KIK BOKSERA U BEOGRADU, ŠEST MEDALJA SA PRESTIŽNOG „SERBIA OPENA“ se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.