Ove “Crvene ajkule” dolaze u Bor

Izvor: Bor030.net, 10.Jul.2016, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove “Crvene ajkule” dolaze u Bor

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je danas spisak igrača na koje računa za zajedničke pripreme sa reprezentacijom Grčke u Podgorici i za međunarodni turnir u Boru.

Na spisku su: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Vjekoslav Pasković, Antonio Petrović, Darko Brguljan, Aleksandar Radović, Mlađan Janović, Uroš Čučković, Aleksandar Ivović, Saša Mišić, Nikola Vukčević, Predrag Jokić, Miloš Šćepanović, Filip Klikovac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << Stefan Pješivac, Dragan Drašković, Zdravko Radić i Stefan Vidović.

Planirano je da pre turnira u Boru Crnogorci u utorak 12. jula odigraju prijateljski humanitarni meč sa reprezentacijom Grčke u Nikšiću.

Međunarodni vaterpolo turnir u Boru igra se od 14. do 17. jula u sklopu priprema za Olipijske igre. Na turniru pored reprezentacije Crne Gore učestvuju i nacionalni timovi Srbije, Brazila, Španije, Grčke, Italija, Japana i Francuske.
Pogledaj vesti o: Bor,   Vaterpolo

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.