NAŠI OPONENTI SU PROTIV ODUZIMANJA IMOVINE KRIMINALCIMA

Izvor: MC Bor, 26.Apr.2012, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAŠI OPONENTI SU PROTIV ODUZIMANJA IMOVINE KRIMINALCIMA

Bor, 26. april
Boris Tadić u Boru pred 300 pristalica
Autor: M.C.
Naš prvi zadatak je – zapošljavanje. To je priroitet i u celom svetu. Zato dovodimo velike investitore i stvaramo uslove za njihov rad. Moj program je poznat, ali nemoguće je nespomenuti i naše oponentne koji ovih dana žele da se ne bavimo krupnim kriminalom, da ne oduzimamo imovinu nezakonito stečenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << Mnogo smo učinili u suzbijanju kriminala i započeli bitku protiv korupcije, ali suština je u tome da smo blizu konačne pobede nad kriminalom. Nije tačno da nemamo put za rešenje kosovskog problema. Mi neodustajemo od Kosova, ali nećemo rat, hoćemo dijalog. Tamo su naši ogromni resursi kojih se nećmo odreći iako je naš najvažniji cilj mir i pomirenje  sa svima. Evropska unija nije naš cilj u svemu, nego je to naša veza sa svetom. To je naš dom-rekao je Boris Tadić, kandidat DS za predsednika Srbije danas na izbornom predstavljanju ispred Doma kulture u Boru pred najviše 300 pristalica i ostalih građana.
Na širokom platou , pred Tadićev dolazak, bilo je sto do 150 pristalica, ali se nakon kašnjenja od 40 minuta, okupilo još toliko znatiželjnika. U koloritu partijskih zastava i dve tri rudarske zastave sa trojicom rudara u radničkim odelima i šlemovima, sa partijskim obeležjima, započeo je skup u trajanju od pola sata, s tim što je najmanje deset minuta govorio Blagoje Spaskovski, generalni direktor RTB  i predsednik Opštinskog odbora G-17 koji se u spotovima na TV pojavljuje sa liderom G-17 Mlađanom Dinkićem. Spaskovski je danas nosio obeležja DS-a. On se  posebno zahvalio Tadiću, ali i  aktuelnim ministrima u Vladi Srbije “koji su stali iza kombinata bakra i pomogli u novim investicijama”.
-Bor razume našu ideju i zato je država stala iza RTB-a. Ovde su obzbeđene  dobre plate, ali treba povećati i produktivnost. Bor je pomogao i ostalim rudnicima, i zato se posebno zahvaljujem Spaskovskom. Zahvaljujem se i svima koji su doveli decu, jer to je naša budućnost i snaga-naglasio je Tadić.
ĐILAS POMOGAO ZOOLOŠKI VRT
Izlaganje u početku  i na kraju Blagoja Spaksovskog Tadić je s pažnjom pratio, mada mu u dva,tri navrata nije prijalo udvaranje i očigledno bespotrebno podizlaženje.
-Zahvaljujem se i Duliću što nam je više puta gledao kroz prste zbog zagađenja okoline, ministru Jeremiću, tek Dušanu Petroviću koji je u ovom kraju unapredio stočarstvo, posebno Đilasu koji je obezbedio 70 životinja za naš zoološki vrt. Uskoro stižu slon i žirafa. Od velike  koristi je i što se prihvatili našeg zemljaka ministra Ćirića, ali jednog koji je bio uz nas neću da spomenem-rekao je Spaskovski, ali su svi razumeli da je reč o Mlađanu Dinkiću.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.