DOJAVE O BOMBAMA U ŠKOLAMA U BORU: NA TERENU KONTRADIVERZIONE EKIPE

Izvor: TimockeVesti.net, 23.Maj.2023, 12:03

DOJAVE O BOMBAMA U ŠKOLAMA U BORU: NA TERENU KONTRADIVERZIONE EKIPE

Bor, 23. maj – Dojave o bombama stigle su u OŠ „Dušan Radović“, „Vuk Karadžić“, „3.oktobar“, „Sveti Sava“, ŠOSO „Vidovdan“ a provera je izvršena i u OŠ „Branko Radičević“, s obzirom da su u istom kompleksu smeštene tri borske osnovne škole
Dojava o bombi je stigla i u srednjoj školi „Gimnazija“, kao i u nekim osnovnim školama u borskim selima.
Na teren su odmah izašli >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << pripadnici kontradiverzione ekipe policije koje rade proveru i u većini škola je utvrđeno da se radi o lažnim dojavama i deca su se vratila na nastavu.
U nekim osnovnim školama su na mejl stigle dojave o postavljenim bombama nakon čega su direktori odmah reagovali i obavestili policiju koja je uradila proveru.
Izvor: Blic
Članak DOJAVE O BOMBAMA U ŠKOLAMA U BORU: NA TERENU KONTRADIVERZIONE EKIPE se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Irena Živković: OD KOGA SU STIGLE DOJAVE O BOMBAMA U ŠKOLI?

Izvor: TimockeVesti.net, 23.Maj.2023

Bor, 23. maj – Jutros su roditelji u Boru dobili poruke o dojavi o bombi u školama, a ubrzo zatim i da je policija sve pregledala i da nema opasnosti. Već godinama održavate svoju vlast na konstantnom strahu: hoće li biti rata, hoće li biti struje, hoće li biti posla, hoće li biti brašna.?. Sada...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.