Boranin i Boranka uhapšeni zbog droge, policija pronašla heroin, amfetamin, psihoaktivne tablete i precizne vagice

Izvor: Bor030.net, 17.Feb.2022, 14:10

Boranin i Boranka uhapšeni zbog droge, policija pronašla heroin, amfetamin, psihoaktivne tablete i precizne vagice

Pripadnici Policijske uprave u Boru uhapsili su M. J. (1983) i D. S. (2003), oboje iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. „Policija je u kući u kojoj živi M. J. i u kojoj je zatečena D. S. pronašla više paketića sa oko […] The post Boranin i Boranka uhapšeni zbog droge, policija pronašla heroin, amfetamin, psihoaktivne tablete i precizne vagice appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borani uhapšeni zbog prodaje narkotika

Izvor: B92, 17.Feb.2022

Borska policija uhapsila je M.J. (39) i D.S. (19) oboje iz ovog grada, zbog sumnje da su se bavili proizvodnjom i prodajom narkotika...Policija je prilikom pretresa kuće u kojoj živi M.J, i u kojoj je zatečena D.S, pronašla više paketića sa oko 75 grama heroina, oko 84 grama amfetamina i 68 tableta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.