Bor, Negotin: TOKOM VIKENDA POLICIJA PRIVELA ČETVORICU VOZAČA POD UTICAJEM DROGE

Izvor: TimockeVesti.net, 10.Jul.2023, 11:36

Bor, Negotin: TOKOM VIKENDA POLICIJA PRIVELA ČETVORICU VOZAČA POD UTICAJEM DROGE

Bor – Negotin, 10. jul – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Negotinu, tokom vikenda, odredili su zadržavanje četvorici vozača koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.
Saobraćajna policija u Boru zaustavila je dvadesetšestogodišnjeg vozača „opela“ koji je upravljao vozilom pod dejstvom kanabisa, tridesetosmogodišnjeg vozača „golfa“ koji je vozio pod dejstvom kokaina i tridesetdevetogodišnjeg vozača „ >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << fijata“ pod dejstvom amfetamina.
U Negotinu patrola je isključila iz saobraćaja dvadesetsedmogodišnjeg vozača „land rovera“ koji je upravljao vozilom pod dejstvom kanabisa.
Protiv svih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.
Članak Bor, Negotin: TOKOM VIKENDA POLICIJA PRIVELA ČETVORICU VOZAČA POD UTICAJEM DROGE se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajna policija u Jagodini imala pune ruke posla: Isključeno više od 30 vozača

Izvor: B92, 10.Jul.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini, u kontroli saobraćaja tokom vikenda na teritoriji Pomoravlja, alkotestirali su 4.028 vozača i isključili iz saobraćaja 31 koji je vozio pod dejstvom alkohola i dvojicu pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Nastavak na B92...

Policija za vikend u Nišu zaustavila 36 vozača zbog alkohola, jedan imao 3,8 promila

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jul.2023

Tokom akcije pojačane kontrole saobraćaja prethodna dva dana, niška policija isključila je iz saobraćaja 36 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, kao i jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci...Saobraćajne patrole zaustavile su dvojicu muškaraca starosti 50 i 23 godine koji su upravljali...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.