Goca Tržan pobednica VIP Survivora

Izvor: Poznati.info, 19.Nov.2010, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan pobednica VIP Survivora


Nagradno pitanje: Da li preko 20 ljudi može da čuva jednu tajnu više od 3 meseca?
Odgovor: Verovatno logičan. Tajna neminovno mora procureti.
Pobednica u finalu rijalitija 'VIP Survivor' i jedina 'preživela' je pevačica Goca Tržan!
Produkcija se od samog >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << povratka u Srbiju trudila da skrene pažnju na Nikolu Rokvića i druge učesnike koji čak nisu dospeli ni do finala. Goca Tržan je odnela pobedu i to se jednostavno ne može sakriti - otkriva za www.poznati.info jedan od izvora veoma bliskih ekipi koja se letos vratila sa Filipina i dodaje:
- U finalu se takođe našla i Bojana Barović, koja se pokazala kao mnogo spremnija i izdržljivija od svog smotanog dečka.
Mnogi mediji su posle pomena Goce Tržan kao pobednice 'Survivora' objavili da je mogući pobednik i Nikola Rokvić koji je navodno u Njujorku slavio upravo pobedu i osvojenih 100.000 evra, međutim na nečiju sreću ili žalost pobednica je ipak Goca Tržan sa čijeg imena produkcija pokušava da skrene pažnju posle ogromne greške jednog člana tehničke ekipe Survivora koji je posle povratka sa Filipina ostavio poruku na svom facebook nalogu da je Goca pobednica ovog serijala. Kada je izbrisao poruku shvatio je da je vrag odneo šalu i da je vest već procurela do medija.
Slične, interesantne teme: Ekskluzivno: Ko je pobednik Vip Survivora! Poznati se vratili sa Filipina Goca Trzan Biografija
Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.