Završena akcija Karavan znanja

Izvor: PRObjave.com, 26.Maj.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena akcija "Karavan znanja"

Stalno usavršavanje - imperativ modernog poslovanja "Tri noseća stuba preduzetničkog razvoja su ciljevi, znanja i veštine i tim." - ocenila je Nataša Pavlović Bujas na jednom od predavanja u okviru akcije "Karavan znanja" koju su, od 19. do 22. maja, organizovali evropski online DOBA fakultet za primenjene poslovne i društvene studije i agencija Blumen group.
Serijom besplatnih predavanja o ključnim trendovima savremenog poslovanja, kojima je prisustvovalo više od 200 učesnika, organizatori su želeli da preduzetnicima u Nišu, Kragujevcu, Jagodini, Subotici i Novom Sadu pomognu da se što bolje pozicioniraju na tržištu.
O tome kako opstati i biti uspešan u uslovima nestabilnog tržišta, govorili su predavači sa više od 20 godina iskustva u preduzetništvu - Peđa Ašanin Gole prof. na predmetima Socijalni marketing i Strateško planiranje i Nataša Pavlović Bujas osnivač i direktor agencije Blumen group - sertifikovani konsultant Nacionalne agencije za regionalni razvoj, i konsultant Evropske banke za obnovu i razvoj na SBS projektu (Small Business Support - podrška malim preduzećima).
- "Akciju smo pokrenuli kako bismo preduzetnike, i one koji to žele da budu, upoznali sa neophodnim znanjima i veštinama, ali i sa problemima koji ih očekuju na putu do konkurentnog i uspešnog biznisa" - rekla je Nataša Pavlović Bujas.
Prema rečima profesora Peđe Ašanina, novac nije najveći problem prilikom osnivanja preduzeća, već nedostatak specifičnih kompetencija.
- "Kad neko završi fakultet, već ima zastarelo znanje. U vremenu enormne revolucije informatičkih tehnologija fluid znanja je mnogo brži i zato je celoživotno učenje postalo trend u svetu. Prednost onlajn studiranja je u tome što ne morate napustiti posao, već vreme studiranja prilagođavate svom vremenu. Na DOBA fakultetu se mogu upisati i samo određeni moduli iz znanja koja nedostaju" - zaključio je profesor Peđa Ašanin Gole.
Akcija "Karavan znanja", organizovana uz podršku Unije poslodavaca Srbije, u svim gradovima je naišla na odličan odziv, ne samo preduzetnika, već i zaposlenih u javnom sektoru, kao i mladih koji žele da nastave sa edukacijom i profesionalnim usavršavanjem.
Živimo u vremenu u kome se svake godine globalno znanje udvostručuje! Prilagodite se! "
Peđa Ašanin Gole
Blumen Group
Bulevar kralja Aleksandra 245 / IV
11000 Beograd
Tel: +381 11 3861970
Fax: +381 11 2410867
Web: www.blumengroup.rs
Kontakt:
Marijana Dobrenović
Funkcija: Account Manager
Tel: +381 11 3861970
Email: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs
Pogledaj vesti o: Besplatne akcije,   Kragujevac,   Subotica,   Jagodina

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.