Za vikend preventivni pregledi štitaste žlezde u Domu zdravlja u Boru, zakazivanje nije potrebno

Izvor: Bor030.net, 20.Okt.2023, 18:47

Za vikend preventivni pregledi štitaste žlezde u Domu zdravlja u Boru, zakazivanje nije potrebno

Akcija besplatnih preventivnih pregleda, pokrenuta od strane Ministarstva zdravlja i Republičkog Fonda za zdravstveno osiguranje, a u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o sopstvenom zdravlju, nastavlja se i ovog vikenda u Domu zdravlja i Opštoj bolnici u Boru. U subotu i nedelju 21. i 22. oktobra, u periodu od 8 […] The post Za vikend preventivni pregledi štitaste žlezde u Domu zdravlja u Boru, zakazivanje nije potrebno appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Senta: Skrining štitne žlezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2023

Preventivni pregledi štitne žlezde biće organizovani ovog vikenda širom Srbije, a skrining će biti realizovan i u Opštoj bolnici i Domu zdravlja u Senti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.