Više od 23.000 građana Srbije obavilo besplatne preglede

Izvor: N1 televizija, 24.Dec.2017, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 23.000 građana Srbije obavilo besplatne preglede

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je, četvrtog dana akcije besplatnih pregleda, rekordan broj građana, njih 23180, obavilo preventivne preglede, do 16 časova, u nekoj od 98 zdravstvenih ustanova širom Srbije.

Rekordan odziv građana na preventivne preglede najbolja je potvrda da je javna svest o značaju prevencije kao osnove očuvanja zdravlja višestruko porasla u našem društvu, saopštilo je Ministarstvo zdravlja Srbije.

Ta činjenica, kao i nekoliko hiljada >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << građana kojima je dijagnostifikovano i prevenirano ozbiljno oboljenje, motiv su Ministarstvu zdravlja za nastavak preventivnih pregleda, navodi Ministarstvo i dodaje da će akcija biti nastavljena već sredinom januara.
Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ministarstvo zdravlja: Rekordan broj građana na preventivnim pregledima

Izvor: Radio 021, 24.Dec.2017

Četvrtog dana akcije besplatnih pregleda, rekordan broj građana, njih 23.180, obavilo je preventivne preglede do 16 časova, u nekoj od 98 zdravstvenih ustanova..."Rekordan odziv građana na preventivne preglede najbolja je potvrda da je javna svest o značaju prevencije kao osnove očuvanja zdravlja...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.