Izvor: KreditniCentar.rs, 20.Apr.2012, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svakom građaninu besplatno 31 akcija Telekoma

Vlada Srbije usvojila je danas Zaključak o besplatnoj podeli akcija Telekoma Srbija, odredila tržišnu vrednost kapitala u iznosu od 2,27 milijardi evra, a svaki građanin će dobiti po 31 akciju, čija je početna cena 2,27 evra po jednoj akciji.

Zaključkom Vlade Srbije zaposleni i bivši zaposleni dobiće 6,94 odsto besplatnih akcija Telekoma, a građani 15 odsto od ukupno jedne milijarde akcija.
Vlada Srbije zadužila je >> Pročitaj celu vest na sajtu KreditniCentar.rs << Telekom Srbija da sprovede sve potrebne aktivnosti kako bi se omogućila raspodela akcija i trgovina njima na berzi, navedeno je u saopštenju vladine Kancelarije za saradnju s medijima.
Izvor: blic.rs
Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na KreditniCentar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KreditniCentar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KreditniCentar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.