Ponovo besplatni preventivni pregledi u KC Niš

Izvor: Megafon.co, 24.Mar.2018, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo besplatni preventivni pregledi u KC Niš

Ovomesečna akcija besplatnih preventivnih pregleda u niškom Kliničkom centru, biće održana u nedelju 25. marta od 08 – 16 sati.
Ovog meseca svi zainteresovani građani, moći će kod lekara specijalista da obave ultrazvučne peglede abdomena, kao i dijagnostički pregled mladeža u cilju ranog otkrivanja melanoma.
Ultrazvučni pregledi abdomena, biće obavljani u specijalističkim ambulanatama u novoj zgradi Kliničkog centra, u Centru za radiologiju (ULAZ SA GLAVNOG STEPENIŠTA).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << /> „Svi zainteresovani za pregled mladeža kod dermatologa, isti mogu obaviti u specijalističkoj ambulanti Klinike za kožne bolesti, u starom delu naše zdravstvene ustanove“, saopštavaju iz KC Niš.
Preventivni pregledi u isto vreme, biće organizovani i u niškom Domu zdravlja. Lekari ove zdravstvene ustanove, ovog meseca će u prostorijama Službe za zdravstvenu zaštitu žena, na prvom spratu Doma zdravlja Niš, preventivno obavljati opšte ginekološke preglede. Ovo je sedma u nizu akcija besplatnih preventivnih pregleda, koje Ministarstvo zdravlja organizuje u cilju rane dijagnostike i prevencije bolesti, a u okviru kojih je do sada pregledano preko 100.000 građana.

Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Besplatni preventivni pregledi širom zemlje

Izvor: N1 televizija, 25.Mar.2018, 11:26

U okviru akcije besplatnih preventivnih pregleda koja se sedmi put sprovodi širom zemlje, grаđаni danas mogu dа obаve ginekološke, preglede mlаdežа i ultrаzvučni pregled stomаkа u stotinu zdravstvenih ustanova...Pregledi mogu da se obave do 16 časova i to mogu da učine i pacijenti koji...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.