Naplatite akcije!

Izvor: Glas javnosti, 27.Jul.2009, 05:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naplatite akcije!

BEOGRAD - Glas javnosti se od danas pridružuje kampanji koju je pre desetak dana započeo list Kurir, a čiji je cilj da građani Srbije ostvare pravo na besplatne akcije koje je velikodušno obećao potpredsednik Vlade Srbije i lider G17 plus Mlađan Dinkić.

Dinkić može i u zatvor

Prema slovu Krivičnog zakona Republike Srbije, član 359 stav 3, osoba koja zloupotrebi službeni položaj i pribavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sebi ili drugom materijalnu korist veću od 1,5 miliona dinara, kazniće se zatvorom od dve godine do dvanaest godina.

Javnim obećanjem da ćemo dobiti besplatne akcije Dinkić je sebi pribavio korist, ali u zatvor neće ići ukoliko država do okončanja sudskog postupka ispuni njegova obećanja data s mesta ministra ekonomije.

Pridruzujem se akciji naplate i saljem kupon.Ali sta cemo i sa najvecim (a najstarijim-nije ga sramota)prevarantom Krkobabicem koji je prevario ogromnu populaciju penzionera obecavsi nivo penzija na zarade od 70% kao i povecanje penzija od 17%.?! Lek protiv ovih prevaranata je bojkot svih placanja dazbina, pa ponovo 5.Oktobar, a izbori su krajnje resenje jer ce "Da sjasi kurta - da uzjase murta".

bravo, bravo i bravo. Ako legalni organi cute daj bar narod da se cuje. Pozdravljam akciju!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.