Građani mogu da zarade na berzi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2015, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani mogu da zarade na berzi

Građani Srbije su pomalo i zaboravili na besplatne akcije koje su dobili prodajom državnih preduzeća. Oni koji nisu i koji se se osmelili da sa njima trguju na berzi mogli su dobro i da zarade.

Od početka godine zarada na akcijama Aerodroma Nikola Tesla skočila je za čak 30% i taj trend se nastavlja.

Većina građana Srbije je odmah prodala akcije NIS-a, Telekoma i Aerodroma Nikola Tesla jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nisu verovali u berzansko trgovanje.

Oni malo smeliji i uporniji ove godine mogli su dobro da zarade trgovinom akcijama aerodroma Nikola Tesla, kažu na Beogradskoj berzi .

Više od dva miliona građana je prodalo svoje akcije aerodroma Tesla, a vrednost kompanije je porasla na 360 miliona evra i očekuje se dalji rast.

Trenutna vrednost akcije aerodrome Tesla je 1.488 dinara i savet brokera je da ne prodajete te akcije jer im vrednost raste.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.