CarGo Batler obezbedio besplatne obroke i za noćne smene u COVID centrima

Izvor: Beta, 25.Dec.2020, 14:12

CarGo Batler obezbedio besplatne obroke i za noćne smene u COVID centrima

Servis za dostavu hrane CarGo Batler objavio je da je nastavio akciju doniranja besplatnih obroka medicinskim radnicima pri COVID centrima u Beogradu, pa su danas besplatni obroci obezbedjeni i za noćnu smenu u ovim ustanovama.U zajedničkoj akciji restorana "Butkica" i "La Barrique", danas su obroke za ručak i večeru dobili medicinski radnici iz COVID ambulanti u Surčinu i Zemunu.Predsednik Udruženja CarGo Aleksandar Vučić podsetio je da akcija ulazi u četvrtu nedelju doniranja."Ova akcija pokazuje i kako dva restorana mogu da ujedine svoje kapacitete u zajedničkoj misiji i na taj način se zahvale našim herojima u belim mantilima", rekao je Vučić.On je najavio veliku akciju u poslednjoj nedelji 2020. godine u kojoj će CarGo Batler zajedno sa ugostiteljima pokriti sve COVID centre u Beogradu.Vlasnik restorana "Butkica" Petar Stanišić rekao je kako je u vreme pandemije važno da svi zajedno deluju i pozvao i ostale restorane da se priključe ovoj velikoj akciji i tako obezbede barem po jedan obrok medicinskim radnicima, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

CarGo Batler obezbedio besplatne obroke i za noćne smene u COVID centrima

Izvor: Danas, 25.Dec.2020

CarGo Batler nastavio je akciju doniranja besplatnih obroka medicinskim radnicima pri COVID centrima u Beogradu, a danas je donacijom besplatnih obroka pokrivena i noćna smena u ovim ustanovama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.