120 Novosađana zajedno vežbalo na Đačkom igralištu

Izvor: Luftika.rs, 08.Jun.2016, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

120 Novosađana zajedno vežbalo na Đačkom igralištu

Novi Sad je prethodne večeri  bio središte sportskog kolektivnog duha! Na Đačkom igralistu sinoć je u isto vreme vežbao rekordan broj Novosađana. Čak 120 Novosađana zajedno je vežbalo zahvaljujući momcima koji organizuju besplatne treninge na Đačkom igralištu.
Foto: Free treninzi Đačko Iz ove pozitivne akcije i sportskog duha rađaju se nove humane ideje, pa tako ekipa koja stoji iza besplatnih treninga sledećeg petka organizuje i akciju dobrovoljnog davanja krvi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Zajedno sa jednim od vežbača koji dolazi od početka na besplatne treninge, a inače je zaposlen u Zavodu za transfuziju krvi, došli smo na ideju da organizujemo akciju dobrovoljnog davanja krvi, da svi zajedno uradimo nešto lepo za Novosađane – kaže jedan od organizatora Nikola Paunović.
Akcija dobrovoljnog davanja krvi održaće se 17. juna, a ekipa veruje da će se mnogi članovi njihove sportske zajednice priključuti i dodaju da je i ovaj događaj potpuno otvorenog tipa. To znači da iako ne dolazite na treninge, možete zajedno sa vežbačima sledećeg petka otići u Zavod za transfuziju krvi i dati krv.
Foto: Free treninzi Đačko Osim toga, ova zanimljiva akcija besplatnih treninga podrazumeva osim sportskog duha i unapređenja zdravlja i druženje i zabavu. Pa je tako ovog petka u Lazinom salašu posebna žurka za sve vežbače.
– Širimo se polako, ali sigurno, stvaraju se nova prijateljstva i pozivamo sve zainteresovane da se priključe našim akcijama i dođu da se druže sa nama – kaže jedan od pokretača akcije Srboljub Petković.
Da podsetimo, besplatni trennzi na Đačkom igralištu održavaju se tri puta sedmično – utorkom, četvrtkom i subotom, a ova sportska ekipa  je još tri puta na terenima gde drže treninge po simboličnoj ceni od 100 dinara. Sve prijave vrše se preko Facebook stranice Free treninzi Đačko Novi Sad. Trenutno imaju preko 300 aktivnih članova, i još mnogo onih koji na treninge dolaze u zavisnosti od obaveza. Priključite se ovoj velikoj sportskoj družini i učinite nešto humano!
Saznajte više o besplatnim treninzima  

Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.