Izvor: N1 televizija, 31.Jul.2021, 13:11

Vesić: Beograd će deliti građanima po 5.000 dinara za kupovinu bicikla

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će grad Beograd deliti subvencije za kupovinu bicikala, što je u skladu sa planom grada za poboljšanje kvaliteta vazduha.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVI PUT U ISTORIJI: Beograd dodeljuje subvencije za kupovinu bicikala - ovo je uslov koji se mora ispuniti

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021

Cilj je da se poboljša kvalitet vazduha u prestonici..Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić danas je ispred Starog dvora razgovarao sa beogradskim biciklistima i najavio da će Grad Beograd, prvi put u svojoj istoriji, dodeliti subvencije za kupovinu bicikala, što je u skladu sa planom Grada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"Sutra raspisujemo tender"; Vesić otkrio i koji model metroa je favorit Beograđana

Izvor: B92, 01.Avg.2021, 11:02

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da je Grad Beograd doneo odluku da odvoji 10 miliona dinara kako bi se 2.000 građana prijavilo za subvencije za kupovinu bicikala.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.