Vlada dala još 90 miliona Beogradu zbog smanjenih prihoda

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Mar.2018, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada dala još 90 miliona Beogradu zbog smanjenih prihoda

Vlada Srbije izdvojila je iz tekuće budžetske rezerve 90 miliona dinara za potrebe grada Beograda zbog smanjenih prihoda u gradskom budžetu, objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku".

Navodi se da se sredstva iz tekuće budžetske rezerve raspoređuju Ministarstvu finansija na ime transfera gradu Beogradu za izvršavanje obaveza, usled smanjenog obima prihoda budžeta tog grada.

Kako je objašnjeno iz kabineta gradonačelnika Beograd, novac je izdvojen za organizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << završnog turnira košarkaške Evrolige koji će biti održan od 17. do 20. maja u Beogradu.

Iz budžetske rezerve Vlada je izdvojila i 200 miliona dinara za šest opština kojima su takođe smanjeni prihodi u budžetu.

Prema rešenju Vlade opština Aranđelovac dobiće 50 miliona dinara, Apatin 40, Temerin 35, Bač 34, Bela Crkva 21 i Opovo 20 miliona dinara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada dala Beogradu 90 miliona dinara za Fajnal for Evrolige

Izvor: N1 televizija, 20.Mar.2018

Vlada Srbije izdvojila je iz tekuće budžetske rezerve 90 miliona dinara za potrebe grada Beograda zbog smanjenih prihoda u gradskom budžetu, objavljeno je u "Službenom glasniku". Kako je objašnjeno iz kabineta gradonačelnika Beograd, novac je izdvojen za organizaciju završnog turnira košarkaške...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.