Sajam zapošljavanja sutra i prekosutra u Belekspo centru

Izvor: Blic, 01.Apr.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam zapošljavanja sutra i prekosutra u Belekspo centru

Sajam zapošljavanja "Top Job" biće održan u Belekspo centru na Novom Beogradu (Španskih boraca 74a) sutra i prekosutra, 2. i 3. aprila.

Svečano otvaranje petog sajma "Top job" zakazano je za sutra u 11 sati. Sajam će sutra biti otvoren do 19, a u četvrtak od 10 do 18 sati.

Poslodavci u okviru ovog sajma zapošljavanja najviše traže operatere za rad u kol centrima sa odličnim znanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nekog od stranih jezika (nemački, francuski, italijanski, španski, holandski, engleski i drugi), prodavce u maloprodajnim objektima i programere.

Kompanije su spremne da kroz razne programe ulažu u razvoj mladih kadrova.

Sajam će tokom dva dana imati otvorena radna mesta za kompanije koje posluju širom Srbije: Delhaize Serbia, Naftna industrija Srbije, Imperial Tobacco SCG, Zepter international, „Apatinska pivara”, Fiat automobili Srbija, PwC Serbia, EY Serbia, VIP mobile, S&SAX, Tigar Tyers, Đak, Trizma, Sitel i Teledirekt.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sajam zapošljavanja u Belekspo centru

Izvor: Studio B, 01.Apr.2014

Sajam zapošljavanja "Top Job" biće održan u Belekspo centru na Novom Beogradu (Španskih boraca 74a) 2. i 3. aprila...Svečano otvaranje petog sajma "Top job" zakazano je za danas u 11 sati. Sajam će biti otvoren do 19, a u četvrtak od 10 do 18 sati...Poslodavci u okviru ovog sajma zapošljavanja...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.