Policija je zaustavila taksi u Beogradu! Otvorili su torbu suvozača i ostali u šoku! I odmah ga uhapsili

Izvor: Telegraf.rs, 26.Feb.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija je zaustavila taksi u Beogradu! Otvorili su torbu suvozača i ostali u šoku! I odmah ga uhapsili

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su oko 700 grama heroina i uhapsili A. I. (1980) zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojne droge.

Pregledom taksi vozila, u kojem se A. I. nalazio na mestu suvozača, policija je u torbi osumnjičenog pronašla dva paketa heroina ukupne težine 693,3 grama, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Akcija beogradske policije: Hapšenje i zaplena 700 grama heroina

Izvor: BKTV News, 26.Feb.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su oko 700 grama heroina...Oni su tom prilikom uhapsili A.I. (1980) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Pregledom taksi vozila, u kojem se A.I. nalazio...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.