PRVO JE PALA NA STAKLO, PA NA BETON: Detalji užasne nesreće u centru Beograda! (UZNEMIRUJUĆI FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2016, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVO JE PALA NA STAKLO, PA NA BETON: Detalji užasne nesreće u centru Beograda! (UZNEMIRUJUĆI FOTO) (VIDEO)

Foto: Telegraf

Danas se u centru Beograda dogodila nesreća kada je žena rođena 1928. godine pala sa terase u Ulici kralja Milana 19b, prekoputa Beograđanke.



Policija i Hitna pomoć su odmah stigle na mesto nesreće, ali su mogli da konstatuju samo smrt.

Više informacija o tome kako je došlo do nesreće će biti poznato kada se završi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << uviđaj.

Foto: Telegraf

Međutim, kako reporteri Telegrafa koji su na licu mesta saznaju, nesreća se dogodila oko 9.50 sati jutros.

Nesrećno nastradala žena nije živela u zgradi s koje je pala, već je došla u posetu kod ćerke i unuka, koji žive na poslednjem spratu ove višespratnice.

Pogledajte video:



(E. T.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO SAM JE DA SEDI NA KROVU, A ONDA SAM ČUO PAD: Ispovest komšije koji je prvi pritrčao starici koja je pala sa terase

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2016

U nesreći koja se dogodila danas oko 9.50 sati u Ulici kralja Milana 19b, prekoputa Beograđanke, život je izgubila žena po imenu Meira, a koja je rođena 1928. godine...Ona nije živela stanu u kojem se dogodila nesreća, već ju je njena ćerka Vera R. pre mesec dana dovela kod sebe, kako ne bi...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.