VIDEO SAM JE DA SEDI NA KROVU, A ONDA SAM ČUO PAD: Ispovest komšije koji je prvi pritrčao starici koja je pala sa terase

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2016, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO SAM JE DA SEDI NA KROVU, A ONDA SAM ČUO PAD: Ispovest komšije koji je prvi pritrčao starici koja je pala sa terase

U nesreći koja se dogodila danas oko 9.50 sati u Ulici kralja Milana 19b, prekoputa Beograđanke, život je izgubila žena po imenu Meira, a koja je rođena 1928. godine.

Ona nije živela stanu u kojem se dogodila nesreća, već ju je njena ćerka Vera R. pre mesec dana dovela kod sebe, kako ne bi bila sama.



- Bila je prvo kod druge ćerke koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << bolesna, pa je Vera dovela kod sebe da ne bi bila sama. Valjda joj se sve smučilo, nije više mogla. Tako sam čuo od komšinice. Sedela je na krovu prvo pa je skočila, a inače je žena bez obzira na godine bila skroz vitalna i zdrava - rekao je komšija Pirić koji živi u ovoj zgradi.

Foto: Telegraf

Inače, za vreme tragedije ćerka Vera, koja radi u ministarstvu, je bila na poslu, a baka je bila sama u stanu. Komšije su je videle, ali nisu uspeli da joj pomognu, već su odmah pozvale policiju i Hitnu pomoć.

Komšija Pirić je čuo pad i odmah izašao napolje kako bi pokušao da joj pomogne, međutim ona je već bila mrtva.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.