Ovo je čovek koji je ukrao kućicu za pse ispred opštine Stari grad (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Jan.2017, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je čovek koji je ukrao kućicu za pse ispred opštine Stari grad (VIDEO)

Koliko daleko ljudska pakost može da ode, potrudio se da pokaže jedan muškarac koji je ukrao kućicu za napuštene pse koju je, pored još nekoliko njih, postavila Gradska opština Stari grad ispred zgrade u Makedonskoj 42 u Beogradu.

Ubrzo je predsednik GO Stari grad Marko Bastać postavio na društvenoj mreži Fejsbuk fotografije muškarca koji odnosi jednu od kućica namenjenim napuštenim psima kako bi našli spas od zime. Bastać je uz fotografije kradljivca napisao: "Čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koji je ukrao kućicu za pse. Širite dalje!!!"

Kako pokazuju fotografije, čovek sa kesom u ruci najpre razgovara telefonom, a zatim odnosi kućicu za pse.

Foto: Twitter/@bastacbastac

Pored fotografija postoji i snimak sa nadzorne kamere koji prikazuje ceo proces krađe:

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prepoznajete li ovog čoveka: Ukrao kućicu za napuštene pse u Beogradu, nije ni trepnuo! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jan.2017, 11:24

Gradska opština Stari grad pozvala je prošle nedelje sve sugrađane da napuštene pse dovedu do opštinske zgrade u Makedonskoj 42, gde im je obezbeđen privremeni smeštaj. Jedan čovek je to očigledno shvatio pogrešno pošto je usred bela dana odneo jednu kućicu...Kako bi ih spasli od hladnoće,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.