Od danas pozivanje potencijalnih kupaca

Izvor: S media, 02.Dec.2010, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas pozivanje potencijalnih kupaca

Gradjevinska direkcije Srbije (GDS) počela je danas da poziva prijavljene za kupovinu stanova na prostoru bivše voždovačke kasarne "4. juli" u Beogradu, da rezervišu stan, a potpisivanje ugovora počeće sledeće nedelje.

Svi kupci koji u decembru budu potpisali ugovor o kupoprodaji imaće rok do 30. marta 2011. za realizaciju kredita, tako da će u ceo proces moći da se uključe sve vrste kredita, kao i subvencionisane >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << stambene kredite.

U prvoj fazi u ponudi će biti oko 1.450 stanova, a ukoliko se potencijalnom kupcu pri prvom pozivu ne bude dopao nijedan od ponudjenih stanova moći će da se izjasni za koju je parcelu zainteresovan i biće ponovo pozvan kada se u ponudi budu našli ti stanovi, navedeno je u saopštenju.

Za kupovinu jeftinih stanova prijavilo se ukupno 12.000 potencijalnih kupaca a na toj lokaciji u okviru programa jeftine stanogradnje biće izgradjeno ukupno 4.578 stanova.

Potencijalni kupci evidentirani su po datumu prijavljivanja i tim redosledom će biti i pozivani da dodju u Direkciju da pogledaju projekte, odaberu i rezervišu željeni stan i dobiju sve neophodne informacije o procesu kupoprodaje, saopštila je GDS.

"Svakog dana ćemo pozivati po 50 gradjana da bismo svakom potencijalnom kupcu dali dovoljno vremena da dobije sve potrebne informacije. Svesni smo da gradjani na ovaj način rešavaju svoje životno pitanje i želimo da im damo dovoljno vremena da se upoznaju sa celopkupnom procedurom", kažu u Direkciji.

Gradjani će na prvom sastanku moći da odaberu i rezervišu stan, a potpisivanje kupoprodajnih ugovora počeće u toku naredne nedelje kada će biti poznati uslovi pod kojima će banke odobravati gradjanima stambene kredite.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Subvencionisani stambeni krediti

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje prodaja stanova na Voždovcu

Izvor: B92, 02.Dec.2010

Beograd -- Prijavljene za kupovinu stanova na prostoru kasarne "4. juli" u Beogradu, od danas mogu da rezervišu stan, a potpisivanje ugovora počeće sledeće nedelje...Svi kupci koji u decembru budu potpisali ugovor o kupoprodaji imaće rok do 30. marta 2011. za realizaciju kredita...Tako da će u...

Nastavak na B92...

Rezervacija stanova kod bivše kasarne na Voždovcu

Izvor: Danas, 02.Dec.2010

Građevinska direkcije Srbije počela je da poziva građane koji su se prijavili za kupovinu stanova na lokaciji kasarne „Stepa Stepanović“ na Voždovcu da pogledaju projekte, odaberu i rezervišu željeni stan i dobiju sve informacije o procesu kupoprodaje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.