OVO JE NAJVEĆA FACA NA PRAJDU: Ne želim da budem kukavica kao ostatak Beograđana

Izvor: 24sata, 28.Sep.2014, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE NAJVEĆA FACA NA PRAJDU: Ne želim da budem kukavica kao ostatak Beograđana

"Ja sam uvek na strani manjina i u poslednjem popisu građana izjasnila sam se kao Romkinja iako to nisam, kaže Ljiljana Lukić (73), koja je danas bila jedna od najstarijih građana na Paradi ponosa.

- Većina mojih prijatelja i rodbine su mi govorili da ne idem, jer je to suviše opasno, ali ja se nisam dvoumila i ne želim da budem kao ostatak Beograđana, još samo jedna kukavica. Ovde sam zato što smatram da svako ima pravo na slobodu ličnosti i seksualnog opredeljenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Šta se koga tiče ko sa kim spava - kaže Ljiljana.

Ljiljana Lukić (73) | Foto: A. Dimitrijević

Ova simpatična bakica je veterinarski tehničar u penziji i kaže da se pre određenog vremena razvela od svog supruga.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baka Ljiljana heroj Prajda: Ne želim da budem kukavica kao ostatak Beograđana

Izvor: Blic, 28.Sep.2014

"Ja sam uvek na strani manjina i u poslednjem popisu građana izjasnila sam se kao Romkinja iako to nisam, kaže Ljiljana Lukić (73), koja je danas bila jedna od najstarijih građana na Paradi ponosa, piše list "24 sata"...Ona kaže da su joj mnogi govorili da ne ide na Prajd...Ceo tekst pročitajte...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.